joi, 3 august 2017

A P E L al Presedintelui SCMD

A P E L

CATRE PRESEDINTII TUTUROR ASOCIATILOR SI UNIUNILOR REZERVISTILOR PROVENITI DIN ARMATA, INTERNE SI SERVICII


Doamnelor si domnilor presedinti,

S-a declansat impotriva noastra un razboi asimetric, fata de care, cel purtat de Basescu si ciracii lui in 2010 pare o simpla gluma. Varfurile de lance ale campaniei de manipulare psihologica si imagologica a populatiei le constituie ministrul Muncii si fostii nostri camarazi acoperiti din media. De ce “fosti”? Pentru ca cei care nu au beneficiat de burse Soros au, ca activi, grade mai mari in servicii de informatii straine decat in cele romane. Am putea sa dam imagini cu declaratiile lor din anii precedenti cand luptau la greu pentru drepturile noastre, punandu-i in imposibilitatea de a-si justifica pozitia actuala dar, tehnic, nu putem si nici nu conteaza.
Ultimii, din punct de vedere cuantum, ai unei legi ocupationale si singuri indreptatiti dintotdeauna si in toate tarile, suntem singura tinta a unui val de minciuni care se transmit si oficial si oficios. Se prezinta pensii ale magistratilor militari, de 10 ori mai mari decat ale noastre, obtinute pe legea civila a magistratilor (Legea nr. 303/2004) si se minte ca sunt ale noastre. Se minte ca baza de calcul la noi este 80% din venitul brut cand in fapt este 65% din anumite elemente. Se minte ca la noi plafonarea este la 100% cand, in fapt, ghilotina cade la 85%. Si nu se spune ca in acesti 85% ni s-au bagat prin furt de bani si vechime si pensia privata (suplimentara) constituita obligatoriu din 1967 ca altceva decat pensia militara de stat” printr-o contributie de 25% din net. Si nu se mai spune ca tot aici, prin furt de bani si de vechime, ni se include si pensia civila obtinuta prin contributivitate, ca orice civil, pentru anii lucrati dupa pensionarea din armata. La capitolul nesimtire este inclusa astazi si loialitatea noastra fata de Tara, stimulata prin Ordinul Meritul Militar care acorda un plus de 10, 15, 20 % in functie de vechime, cuantificata prin clasele de medalii obtinute.
Se minte ca orice dublare a salariilor activilor inseamna o dublare a pensiilor militare de stat, facandu-se o confuzie voita intre indexare si marire de pensie. Indexarea se acorda tuturor, civili sau militari, ca urmare a scaderii puterii de cumparare a leului (este o aliniere cu rata inflatiei). Cresterea pensiilor civile se face independent si pe langa indexare cu cresterea punctului de pensie. Cresterea pensiilor militare de stat se face cu un procent nu din intreaga crestere a venitului celor activi ci din cresterea elementelor constitutive ale pensiei. Dovada ca acea crestere cu 15% din luna iulie a soldei de functie la M.Ap.N. a insemnat o “crestere” de 0 bani la rezervisti deoarece, spre deosebire de civili, care primesc si indexarea si majorarea, noi primim ori una ori alta. Mai bine zis primeam pentru ca acum vor sa ne confiste ambele drepturi.
Se mai minte ca datorita pensiilor militarilor si politistilor nu sunt bani sa se plateasca pomenile sociale, mai mari, in multe cazuri, decat pensiile pe contributivitate si botezate, in mod ticalos, tot pensii”. Se omite faptul ca noi suntem platiti din bugetul structurilor noastre nu de la Casa Nationala de Pensii si in ultimii ani, din acumularile extraordinare numite “mari economii” la bugetul ministerelor Apararii si Internelor “fond pensii”, rezultate ca urmare a decesului rezervistilor, cate 500/luna. Probabil ca acum ritmul deceselor va creste ca si in anii 2010-2013 prin atacuri cerebrale, de cord sau sinucideri. Umilitor este faptul ca cel vinovat de disparitia prematura a peste 32000 de camarazi, isi justifica legile genocidului aparand astazi in fata natiunii si mintind ca are doar o pensie de 2900 lei. Da, atata are si este prea mult pentru cei 16 ani lucrati in marina comerciala (bisnita nu se pune) dar uita zecile de mii luate ca “pensii speciale” pentru activitatea “meritorie” ca parlamentar, Presedinte si Primar General al Capitalei.

Doamnelor si domnilor presedinti,

Am putea continua, dar nu este cazul, pentru ca nimeni din structurile puterii de stat nu este interesat de dreptate si adevar. Si pentru ca, in fapt, in noul razboi declansat impotriva militarilor si politistilor, noi, rezervistii suntem tinte false, adica victime colaterale. Noi nu contam, suntem priviti ca niste morti vii, care caraie degeaba pentru ca timpul le va inchide gura. Adevaratele tinte sunt cadrele active din Aparare, Interne si, mai ales, Servicii! Oricum, noi, cei trecuti in rezerva inainte de ianuarie 2016 am fost facuti praf la capitolul pensii prin zisa “recalculare” aplicata in locul “alinierii” de ticalosul Art. 40, strecurat de aceiasi, in OUG 57/2015 a lui Dacian Ciolos.
Armata a fost distrusa prin reducerea de peste 6 ori a efectivelor in perioada 1998-2006, cand au fost trecuti in rezerva oameni tineri cu sau fara drept la pensie anticipata. Au aparut pensionari anticipati de 39-40 ani ca urmare a desfiintarii unitatilor, cu drept de munca in viata civila, drept pierdut in 2009 si reobtinut de S.C.M.D. in 2013. Si nu erau asa-zisele “pensii nesimtite” de azi. Conceptul a fost lansat de Boc si de Basescu pentru pensiile militare de “20 de milioane” (2000 lei actuali) in 2009.
Distrugerea Internelor a fost declansata de Ciolos in decembrie 2015. Astazi sunt distruse, tot sub pretextul “pensiilor nesimtite” serviciile de informatii si contrainformatii ale Romaniei.
Sunt dati afara zeci de chestori si generali din politie si Servicii. Este justificat deoarece nu sunt „generalii lui Basescu”, asa cum se minte, ci slugile lui Biden, Nuland, Kerry, Klem adica ai lui Soros, exponentul marxismului pur sau comunismului mondial redenumit globalism, de multinationale. Prin Roger Stone, noua administratie americana a anuntat deja ca va face curatenie printre slugile lui Soros din Ungaria si Romania, inclusiv la nivelul ambasadelor americane si asta se intampla pentru ca buzduganul zmeului de la Washington a batut deja in poarta. Tradatorii au gasit insa prilejul de a distruge cu totul, in perspectiva lui octombrie 2017, structurile de forta ale Romaniei.
Se minte ca generalii in cauza ar iesi fericiti sa puna mana pe o pensie marita. Numai un idiot isi poate imagina ca miliardarii generali si chestori ai lui Klem ar sta in pensie cand obiectivul lor, la care s-au dedulcit este Puterea. Minciuna a fost folosita insa pentru ca mii de amarasteni din Interne si Servicii sa-si ceara speriati, pensionarea la varste tinere. Doamna Vasilescu se lamenteaza ca este o adevarata“hemoragie” in structurile militare pe care incearca sa o stavileasca. Minciuna iese insa la suprafata cand anunta pentru stavilire o OUG pentru … 15 septembrie 2017. Pai in doua luni de zile hemoragia va deveni mortala, Armata, Internele si Serviciile ramanand in curul gol la capitolul cadre cat de cat experimentate. Prin urmare, este vorba, stimati camarazi, despre INALTA TRADARE. Intrebarea pe care ne-o punem este cu cine va mai colabora la aplicatii, partenerul nostru strategic, din 16 septembrie, incolo?
Lovitura impotriva militarilor si politistilor este, asadar, o lovitura impotriva Romaniei dar si a S.U.A. si a noii administratii Trump, care vrea sa investeasca masiv si economic si militar in Romania. In octombrie s-ar putea sa constate ca nu mai are unde si ca flancul sudic al Aliantei nu mai exista. Pentru ca va urma, matematic, Ungaria, cum s-a intamplat in 2011 dupa ce Basescu a anuntat ca “militarii romani au inteles”, adica ne-a “ciuruit”!

Doamnelor si domnilor presedinti,

In sprijinul celor de mai sus, va reamintesc declaratiile cu jumatate de gura ale lui Dragnea despre Soros si ce ni se pregateste. De ce nu le mai face? Probabil ca i s-a aratat “pisica neagra”. Noi, insa suntem ca si morti, stim ca nu mai avem alt viitor decat Ghencea Militar, drept care va informam.
Da, vor avea loc masive iesiri in strada in luna octombrie si la Bucuresti si la Chisinau, vizand destructurarea Romaniei, in conditiile in care noi ne vom fi distrus deja, gratie incapatanarii Olgutei de a persista in minciunile privind pensia militara de stat, orice capacitate de reactie!
Colocviul tradatorilor, adica al celor care conduc Romania, din tata-n fiu, de peste 70 de ani, adevaratii comunisti care isi spun astazi globalisti si, sub pretextul democratiei, fac praf Tara noastra, a avut loc exact acum o luna la Timisoara. De ce vor tradatorii distrugerea Romaniei? Pentru ca au furat miliarde de euro de la stat sub pretextul democratiei, au dat strainilor toate avutiile nationale contra protectie si Romania disparand vor ramane cu prada pentru ca nu mai are cine sa-i traga la raspundere. Victima a murit!
Au analizat esecul distrugerii concomitente a P.S.D. si P.N.L. prin transformarea U.S.L. intr-un cretin Partid Social-Liberal si Popular. Au analizat esecul distrugerii P.S.D. si ALDE prin arestarea conducatorilor cu sprijin D.N.A. sau prin implozie. Acesta a fost sensul “Loviturii Grindeanu”! Au concluzionat ca suntem un popor de nenorociti care voteaza stanga si care vrea salarii si pensii. Drept care au decis sa desfiinteze stanga cu mana proprie si acesta este sensul masurilor luate de Lia Olguta Vasilescu. Cand prin Art. 11 al Legii salarizarii unitare ai dat primarilor dreptul de a deveni sefi de banda, de a-si inzeci salariile si de a da afara pe cine vor, facandu-le salarii de mizerie, obtii, matematic, golirea bugetului si eliminarea tuturor functionarilor romani in localitatile in care primarii sunt unguri.
Si au decis sceleratii ca toate ONG-urile care voteaza stanga, si nu sunt legate de Soros, trebuie desfiintate pana la 1 octombrie. In primul rand cele militare, pentru ca bosorogii astia nu numai ca vor salarii decente pentru tineri si pensii decente pentru varstnici dar mai sunt si nationalisti prin educatie si juramant. Ei trebuie dezgustati, umiliti, demonizati, adusi la disperare, lichidati pentru ca sunt un balast pentru Noua Ordine. Asadar, nu numai S.C.M.D. care a fost special demonizat dar si organizatiile dvs. vor fi agresate si supuse, prin minciuna si umiliri, oprobiului public.
Din aceste considerente, la cererea membrilor S.C.M.D. va invit domnilor presedinti de ONG-uri militare, indiferent de provenienta, sa ne aducem cu totii aminte de juramantul de credinta depus Tarii si sa ne facem, in extremis, datoria de aparatori, printr-o actiune comuna.
Excludem cu desavarsire solutia manipulatoare de constituire a vreunei structuri organizatorice pe verticala (superuniune sau partid), deoarece aceasta va fi imediat penetrata, demonizata si distrusa prin manipularea orgoliilor liderilor, santajarea lor sau lichidare. Marea nu o poti supune chiar daca o biciuiesti. A incercat unul Xerxes candva. Cand sute de organizatii merg in paralel pe aceeasi directie, poti lichida unul, doi, trei, noua dintre lideri dar nu pe toti. Este ceea ce s-a intamplat in 1736-1740 in Banat, cand cu sute de “capitani in padure” (harambasi) romanii au tinut pe loc 3 imperii.
Ce tip de actiune comuna? Nu neaparat stradala, pentru ca la asta se asteapta. De pilda, o scrisoare catre Secretariatul General NATO si Departamentul de Stat American, denuntand tradarea si consecintele ei, pe care sa o semnam cu totii, nu numai S.C.M.D.-ul si aliatii sai civili (CNSC) ca in 2011. Alte actiuni pot fi propuse si votate la prima intalnire.
Va transmit asadar, respectuos, rugamintea de a ne comunica pana luni 7 august, orele 16.00, acceptul dvs. de participare si numele insotitorului dvs. (de preferinta specialist in contracarare psihologica sau jurist), pentru ca, in functie de numarul de participanti, sa asiguram un loc discret de desfasurare. Nu este vorba asadar despre o invitatie la un congres al rezervistilor, la care sa vina toti barzauni imbatati de iluzoria lor importanta avuta candva, ci de o intalnire de lucru responsabila, doar a responsabililor de structuri, pentru a stabili o actiune inteligenta comuna, cu efecte sigure in interes national si nu personal sau de casta.
Organizator va fi Comitetul Director al S.C.M.D. prin Biroul Operativ Central.
Daca dvs. agreati ideea unei adresari responsabile comune catre partenerul nostru strategic, va rugam sa ne comunicati tot pana luni la ora 16.00 pentru ca expertii nostri sa realizeze Proiectul scrisorii pe care il vom dezbate, definitiva si semna.
Noi, cei fara viitor, avem ocazia sa dam un viitor camarazilor nostri activi din“Marea Muta” dar si aliatilor nostri civili adica, intr-un cuvant, Tarii.
Inca o data va rog respectuos sa lasam deoparte orice ambitie nefondata, orice apel la glorie fabricata pentru o Istorie falsificata pentru ca, oricum, noi nu mai avem viitor, si sa ne facem pur si simplu, pentru ultima oara, datoria.
Din arsenalul nostru va transmitem in incheiere un indemn preluat de noi din cultura stramosilor presedintelui Iohannis: “Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit”!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) Mircea DOGARU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu